Raw food je náš životní styl, vítejte!

Přihlášení

  • IMG_0276
  • IMG_0286
  • IMG_0281

Barevné rizoto

Pokud máte chuť na něco jiného, než je salát, tak můžete  vytvořit toto úžasné barvami zářící rizoto.

Hodnocení receptu

  • (5 /5)
  • (2 Hodnocení)

Instrukce

  • 1. Namočíme slunečnicová semínka asi na 2hod a kešu ořechy asi na 4hod
  • 2. Očistíme zeleninu a propláchneme semínka a ořechy
  • 3. V kuchyňském robotu nejdříve nasekáme na drobno pastiňák, pak přidáme očištěnou kapii a okapanou slunečnici a nakonec kousek misa a dochutíme dle potřeby solí, případně oblíbeným kořením či bylinkou.
  • 4. Omáčku namixujeme z namočených kešu, lahůdkového droždí, tamari, sladké papriky(koření) a vody dle potřeby.(můžeme přidat i stroužek česneku)
  • 5. Ozdobíme zelenými listy např, špenátu, případně nakrájenou zeleninou