Raw food je náš životní styl, vítejte!

Přihlášení

  • IMG_7303
  • IMG_7293

Karbanátky s petrželkou

Karbanátky, které naše tělo příjemně zahřejí, mají základ z kořenové zeleniny. Je vhodné je konzumovat například  se salátem a lněnými plackami.

 

Hodnocení receptu

  • (0 /5)
  • (0 Hodnocení)

Instrukce

  • 1. Slunečnicová semínka a para ořechy namočíme přes noc, lněná a chia semínka asi na dvě hodiny.
  • 2. Zeleninu očistíme, nakrájíme na menší kousky a nasekáme na drobno ve food procesoru (kuchyňský robot).
  • 3. Slunečnicová semínka a ořechy přidáme do robota a promícháme se zeleninou tak, že se částečně nasekají. Nakonec ochutíme, přidáme semínka a krátce pomixujeme.
  • 4. Vlhkýma rukama tvoříme karbanátky, které sušíme v sušičce 4-6 hodin při teplotě 42st C.
  • 5. Hotové karbanátky by měly být zvrchu křupavé a uvnitř vláčné.