Raw food je náš životní styl, vítejte!

Přihlášení

  • IMG_6313
  • IMG_6340

Náplně do vánočního (i jiného) cukroví

Brusinková marmeláda

 Vanilkový krém

Čokoládový krém

 

Hodnocení receptu

  • (0 /5)
  • (0 Hodnocení)

Instrukce

  • 1. Brusinková marmeláda- brusinky a rozinky předem namočíme alespoň na dvě hodiny
  • 2. Rozmixujeme se skořicí, pokud je potřeba, přidáme ještě trošku vody.
  • 3. Vanilkový krém- kešu namočíme předem- nejlépe přes noc.
  • 4. Rozmixujeme s vanilkou a agáve sirupem nebo medem do hladka. Vodu přidáme dle potřeby.
  • 5. Čokoládový krém- Mandle a kešu namočíme přes noc.
  • 6. Kokosový olej rozpustíme a rozmícháme s kakaem do hladka, až vznikne tekutá čokoláda.
  • 7. Mandle a kešu rozmixujeme s rapadurou a nakonec vmixujeme rozpuštěnou čokoládu.