Raw food je náš životní styl, vítejte!

Přihlášení

  • IMG_7961
  • IMG_7963
  • IMG_7956

Ovocný salát s jahodovou kešu šlehačkou.

Tento recept je velmi jednoduchý a užívám si to, že se mi zase vrací chuť na ovoce. To sice jím většinou samostatně, ale na tuto dobrotu mě přivedla Linda, já jsem jen zkusila drobnou obměnu s jahodami, které jsem ještě našla z loňských zásob v mrazáku.

 

Hodnocení receptu

  • (5 /5)
  • (2 Hodnocení)

,

Instrukce

  • 1. Kešu ořechy předem na 2 hod namočíme.
  • 2. Jahody necháme lehce rozmrazit.
  • 3. Ovoce očistíme a nakrájíme na menší kousky.
  • 4. Kešu slijeme a rozmixujeme s datlemi a vodou na jemno.
  • 5. Část jahod vmixujeme do kešu krému a část nakrájíme do salátu.
  • 6. Šlehačku můžeme udělat úplně bez ovoce, nebo můžeme vmixovat jakýkoli jiný druh ovoce.